Social

#robbie williams live #bilete Robbie Williams # robbie williams bucuresti #concert robbie williams

Nu ai bilet la Robbie Williams? Concertul se transmite live gratuit! Vezi unde si cum iti poti lua bilet

Daca nu ti-ai luat bilet la concertul anului, din 17 iulie, atunci afla ca il poti totusi urmari live pe Robbie Williams, chiar gratuit! Concertul artistului va fi transmis pe internet, iar tot ce trebuie sa faci este sa-ti rezervi un bilet virtual din timp.

Clienţii Telekom care au serviciul de televiziune Telekom TV pot urmări live concertul lui Robbie Williams pe canalul Dolce Info (poziţia 100 SD şi 440 HD), pe 17 iulie, începând cu ora 18.00. In plus, orice persoana este invitata să îşi rezerve unul dintre cele 50.000 de bilete virtuale gratuite până pe 16 iulie, ora 16.00, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Înregistrarea pentru unul dintre cele 50.000 de bilete virtuale se face pewww.telekom.ro, urmând o serie de paşi. Concertul lui Robbie Williams va avea loc pe data de 17 iulie, în Piaţa Constituţiei, şi face parte din turneul internaţional "Let me Entertain You", care se desfăşoară în peste 10 ţări.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea