Social

#terminal #aeroport #aeroport otopeni #terminal nou #deschidere terminal nou

Noul terminal al Aeroportului Otopeni se deschide pe 7 noiembrie

Noul terminal de plecari al Aeroportului International Henri Coanda (Otopeni) va fi operational incepand cu data de 7 noiembrie 2012.

In prima faza, terminalul va fi folosit pentru cursele interne, dupa care se va trece treptat si la procesarea curselor internationale.

"Noul terminal va aduce un plus care se va resimti pe zona curselor interne, pentru ca vechiul terminal devenise neincapator. Investitia in noul terminal este de 52 de milioane de euro si a fost finalizata intr-un timp relativ scurt. Constructia a inceput in iulie 2011", a declarat Valentin Iordache, directorul comercial al Aeroportului International Henri Coanda.

In 2011, traficul pe Aeroportul Henri Coanda a depasit cinci milioane de pasageri. Odata cu deschiderea noului terminal, Valentin Iordache estimeaza ca traficul va creste si va ajunge la 7,3 milioane de pasageri pana la finele acestui an.

Pentru 2013, se asteapta ca numarul pasagerilor care vor utiliza acest aeroport sa treaca de pragul de 8 milioane.

Sursa foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea