Social

#sport online #romania #sport

Noul loc de intalnire al sportului din Romania

Sportul face parte din viata noastra de zi cu zi, fie ca doar citim stiri, articole sau alte materiale, practicam o activitate sau, de ce nu, suntem implicati si mai profund, avand un club sportiv sau organizand evenimente sportive.

Sportul face parte din viata noastra de zi cu zi, fie ca doar citim stiri, articole sau alte materiale, practicam o activitate sau, de ce nu, suntem implicati si mai profund, avand un club sportiv sau organizand Evenimente Sportive. si cum si internetul face parte din viata noastra de zi cu zi, cele doua se impletesc, oferind sportului un sprijin mai mare gratie volumului de informatii disponibil la un click distanta. Pornind de la aceste lucruri a venit si ideea unei platforme online cat mai cuprinzatoare a sportului din Romania, idee care s-a concretizat prin www.cluburi-sportive.ro.

Cluburi-Sportive.ro isi propune sa promoveze activitatea cluburilor sportive romanesti

Fireste, prezenta sportului din Romania in lumea online este deja una destul de consistenta, existand o multime de portal-uri si de site-uri de stiri, de evenimente si de specialitate pe ramura de sport care sa ofere informatii celor care au nevoie de acest lucru. Tocmai din acest motiv, www.cluburi-sportive.ro abordeaza situatia cu o filozofie aparte – aceea de a oferi sansa utilizatorilor sa fie ei cei care contribuie la raspandirea informatiilor.

Poate la prima vedere aceasta abordare nu e tocmai una noua, insa punctul de unde se diferentiaza acest site de restul este ca permite oricarei structuri sportive sa devina utilizator al site-ului. Astfel, federatiile sportive nationale, chiar si directiile judetene de sport, cluburile sau simplele asociatii sportive pot toate sa isi creeze un cont pe www.cluburi-sportive.ro unde sa publice evenimente organizate de acestea sau stiri legate de activitatea lor.

Peste 180 de cluburi sportive s-au inscris deja pe platforma Cluburi-Sportive.ro

Printre alte optiuni care fac platforma user-friendly se numara Calendarul de Evenimente Sportive, precum si sectiunea de stiri care permit filtrarea rezultatelor cautarii pe ramura de sport, dar si in functie de data si localitate. Astfel, se pot obtine informatiile cele mai relevante de catre vizitatorii site-ului, iar layout-ul site-ului este unul modern, dar simplu, clar structurat, pentru a permite o navigare cat mai facila.

"Prin proiectul Cluburi-Sportive.ro sustinut de Infinity Trophy; am dorit sa venim in sprijinul activitatii cluburilor sportive romanesti, creandu-le acestora cadrul ideal in care sa isi promoveze stirile si evenimentele organizate. Aparent, initiativa noastra a fost foarte bine primita. Avem deja peste 180 de cluburi sportive inscrise pe platforma la doar o luna de la punerea live a platformei", declara Orlando Pana, reprezentant Infinity Trophy.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea