Social

#antrenor #steaua #fotbal #sport #becali

Noul antrenor e stabilit in procent de 500 la suta! Nu e Piturca

Au inceput miscarile din Ghencea, la final de sezon. Gigi Becali a anuntat vineri ca s-a inteles deja cu un nou antrenor, dar si ca Steaua va avea un nou presedinte, in locul lui Argaseala , pe care finantatorul il va pastra totusi in cadrul clubului. Preconizata de ultimele declaratii ale lui Becali, vineri a fost confirmata si plecarea lui Panduru din postura de director sportiv.

"Eu am spus ca vreau sa intrerupem colaborarea. E mai bine in acest moment. Nu voi mai continua la Steaua din sezonul viitor. Mi se pare ca asa e corect sa se intample, chiar daca e vorba de o despartire.De fiecare data cand am luat decizii, au fost decizii bune. Chiar daca imi pare rau sau nu, nu-mi voi schimba decizia. E deja luata. Pentru respectul pentru toti oamenii din Ghencea, voi ramane pana la finalul sezonului. Raman si pentru relatia speciala pe care o am cu Mihai Stoichita si imi voi asuma alaturi de el rezultatele Stelei, chiar daca unii m-au bagat in aceeasi oala cu el. Putin pot fi bagati in aceeasi oala cu Stoichita , e putin loc acolo", a spus Panduru, la GSPTV .

 ( citeste continuarea in Realitatea.net )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea