Social

# restrictii revelion #raed arafat

Noua recomandare a lui Raed Arafat pentru cei care se viziteaza de Revelion

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, are o noua recomandare pentru persoanele care se vor vizita de sarbatori.

Pe langa purtarea mastii si respectarea distantei sociale, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, mai are o recomandare pentru cei care se viziteaza de sarbatori si iau masa in spatii inchise.

„Sa deschida geamurile. Va fi frig, bineinteles, dar sa deschida geamurile, sa aeriseasca. Daca vin oameni din alta casa, cu care nu stai de regula, cu exceptia momentului in care se mananca – si unde trebuie totusi sa se pastreze o distanta – purtarea mastii”, a spus Raed Arafat, la Digi24.

„Poate unii spun ca exageram cu aceste recomandari, dar sunt recomandari care au fost mentionate inclusiv de OMS. Cu o persoana cu care nu stai, în marea parte a timpului, trebuie sa ai masca, cu exceptia momentului în care mananci şi trebuie să fie aerisire foarte buna in incapere”, a continuat seful DSU.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea