Social

#parlament #modificari #aprobare #victor ponta #legea sanatatii #vasile cepoi

Noua Lege a sanatatii va fi depusa in Parlament, spitalele se reorganizeaza din nou

Vasile Cepoi (foto), consilierul premierului Victor Ponta, a anuntat ca proiectul Legii sanatatii a fost finalizat, acesta urmand sa fie depus in Parlament in prima saptamana a lunii decembrie.

Fostul ministru al Sanatatii spune ca in proiect se vor regasi toate propunerile rezultate in urma dezbaterii publice si a negocierilor avute cu Banca Mondiala, Comisia Europeana, Fondul Monetar International.

Pe lista celor mai importante prevederi incluse in aceasta lege vor figura reorganizarea spitalelor, reducerea birocratiei si construirea infrastructurii necesare cresterii calitatii in domeniul sanitar.

In ceea ce priveste pachetele de servicii medicale, Vasile Cepoi precizeaza ca vor fi construite pe principiul acoperirii celor mai scumpe servicii pe care in mod normal asiguratii nu si le pot permite.

Depunerea noii Legi a sanatatii in Parlament a fost adusa in discutie, miercuri seara, si de presedintele Traian Basescu, in cadrul ceremoniei de depunere a juramantului de investitura in functie a noului ministru de resort, Raed Arafat.

"Nu am decat o singura rugaminte la dumneavoastra - Legea sanatatii. S-a ratat in ianuarie, poate pana in decembrie reusim sa o depunem la Parlament", i-a trasmis Basescu lui Arafat.

Sursa foto: qmagazine.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea