Social

#bebelusi coronavirus # cazuri coronavirus # coronavirus romania #coronavirus #maternitate

Nou-nascuti, confirmati cu noul coronavirus. S-au infectat intr-un spital din Romania

Numarul de nou-nascuti, confirmati cu noul coronavirus a ajuns la 11. Toti provin de la maternitatea Odobescu din Timisoara.

Mamele copiilor au fost testate negativ. Prin urmare, micutii au luat virusul de la asistentele de la sectia de neonatologie – terapie intensiva care au fost confirmate deja cu Covid-19.

Nelu Tataru - ministrul Sanatatii a solicitat Directiei de Sanatate Publica Timisoara sa demareze de urgenta o verificare la Spitalul Municipal cu privire la cazurile de nou nascuti depistati pozitiv cu noul coronavirus, potrivit realitatea.net.

In prezent, dintre bebelusii confirmati cu noul coronavirus, doar unul se mai afla in spital, impreuna cu mama acestuia, restul fiind externati.

Ministrul Tataru a solicitat demararea de urgenta a anchetelor epidemiologice, izolarea la domiciliu a persoanelor externate si retestarea tuturor persoanelor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea