Social

#previziuni nostradamus # preniziuni 2022 #nostradamus #dialog cultural

Nostradamus, previziuni cutremuratoare pentru 2022. Va incepe razboiul

Nostradamus este unul dintre cei mai cunoscuti prezicatori ai lumii. Acesta si-a castigat notorietatea datorita capacitatii sale de a afla evenimentele care aveau sa se intample in viitor. 

 

Nostradamus a fost atat un medic dedicat, cat si un personaj controversat specializat in arta ocultismului. Acesta a inceput sa-si publice profetiile si viziunile in 1550, ceea ce i-a adus rapid celebritatea. 

Previziuni sumbre pentru 2022 – incepe razboiul

Nostradamus a facut previziuni sumbre pentru 2022. Potrivit acestuia in noul an va porni un razboi intre cele mai puternice state.

Potrivit scrierilor lui Nostradamus, pana in 2022 se va dezvolta o situatie care provoaca un conflict armat in arena geopolitica a lumii. Iar mai multe state pot fi atrase in acest razboi. In acelasi timp, profetul sustine ca perioada 2022-2041 este ultima din istorie cand izbucnirea razboiului este posibila.

Se pare ca razboiul va incepe din cauza rivalitatii dintre cele doua mari puteri ale lumii: Statele Unite ale Americii si China.

Ce se intampla cu economia lumii in 2022

In 2022 china va dobandi statutul de superputere in ceea ce priveste economia globala. Nostradamus a spuc ca in lune vor veni politici ambitiosi tirani, care vor subjuga aproape toate statele.

Cu toate acestea, profetul sustine ca in 2022 starea economiei globale se va stabiliza. Cel putin, asa interpreteaza expertii catrenele lui Nostradamus.

Multi oameni vor incepe sa stapaneasca noi tipuri de castiguri. Judecand dupa previziunile despre Nostradamus, artizanii si oamenii care lucreaza pe teren vor fi solicitati in 2022.

Dezastre naturale catastrofale in 2022

Nostradamus a vorbit mult despre schimbarile climatice, despre faptul ca in secolul al XXI-lea omenirea se va confrunta cu un numar fara precedent de dezastre naturale care aduc distrugere.

In scrierile sale, profetul francez a spus ca in secolul XXI va creste temperatura, din care ghetarii vor incepe sa se topeasca rapid, va incepe seceta si locuitorii din regiunile nordice vor fi obligati sa fuga in cautarea unui loc potrivit pentru a locui.

Acesta a mai spus ca in 2022, o caldura fara precedent va lovi Rusia si Europa. Padurile vor fi mistuite de focuri care se vor aprinde peste tot, iar toate fiintele vii vor fi distruse de foc.

Nostradamus a avertizat ca consecintele vor fi atat de mari, incat oamenii vor pierde Soarele si Luna din cauza fumului si a smogului.

In acelasi timp, o serie de dezastre naturale se vor deplasa de la o extrema la alta: de la seceta si incendii la scara larga la ploi torentiale care vor produce inundatii devastatoare. Oceania si Australia vor fi cele mai afectate.

Profetul francez a prezis, de asemenea, cutremure care vor incepe dupa eruptii vulcanice.

De asemenea, profetul a preziz mai multe tsunami-uri care vor aparea dupa caderea unei comete pe Terra. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea