Social

Norica Nicolai, audiata "cu usile inchise"

Senatorii juristi le vor audia saptamana viitoare in mare secret pe senatoarea liberala Norica Nicolai si pe nepoata acesteia. Sedinta va fi "cu usile inchise", astfel incat nici o explicatie a celor doua sa nu ajunga cumva la urechile presei.

Peremistul Valentin Dinescu a tinut chiar la stabilirea unei singure persoane din cadrul comisiei care sa prezinte ziaristilor concluzia audierii. Conform regulamentului, sedintele in care se discuta cazurile de indisciplina ale alesilor sunt secrete.

Pana acum, senatorii au primit imagini video de la doua televiziuni , stenograma sedintei respective, biletul de acces al nepoatei si lista de vot. Urmeaza ca in zilele urmatoare juristii sa vizioneze casetele incriminatoare. Dorind sa taraganeze cat mai mult luarea unei decizii, pesedistul Antonie Iorgovan a propus constituirea unei subcomisii formate din trei senatori juristi.

Aceasta ar fi trebuit sa le audieze pe cele doua, sa verifice probele, sa intocmeasca un raport, pe care sa-l prezinte Comisiei juridice. O buna strategie pentru tragere de timp si musamalizare. Gaselnita lui Iorgovan a fost respinsa din start de ceilalti senatori.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea