Social

#finisaje #piatraonline.ro #weber

Noile tehnici de finisaje ale anului de le PiatraOnline.ro

PiatraOnline.ro este cel mai mare furnizor de piatra naturala din Romania, brand apartinand companiei Rock Star Construct Romania, companie ce are relatii cu piata de aprovizionare din America de Sud pana in Asia, astfel oferind clientilor piatra naturala de cea mai buna calitate, stocuri nelimitate si punctualitate in ceea ce priveste livrarile la nivel national si european.

 

Profesionistii din industria constructiilor apeleaza la serviciile PiatraOnline.ro datorita ofertei diversificate, datorita calitatii produselor si, nu in ultimul rand, datorita preturilor competitive si serviciilor de consultanta pe care le ofera. In acest domeniu, profesionalismul este definitoriu pentru succes, asa ca firma pune un accent deosebit pe manevrarea materialelor si pe tehnicile de manopera folosite, oferind clientilor sai cele mai bune sfaturi si sugestii pentru montajul materialelor achizitionate de la sursa.

Cu origini in Franta inceputului de secol XX, compania Weber si-a facut intrarea pe piata din Romania in anul 2002, cu o prima filiala deschisa in Turda, judetul Cluj. De atunci, firma s-a extins in alte 7 puncte din tara. Weber este lider mondial in productia de mortare, fiind prezent in 48 de tari, unde ofera solutii pentru fatade, placari ceramice si piatra naturala, pardoseli, zidarii, mortare tehnice, pereti interiori si agregate pe baza de argila expandata.

Cele doua mari companii, lideri pe piata constructiilor din Romania, intentioneaza sa isi puna experienta, profesionalismul si cunostintele in domeniu in slujba celor interesati, in cadrul unui eveniment unic, ce va avea loc in data de 14 iunie.

Ce se intampla la Weber Cafe 2016?

Weber Cafe va fi unul dintre evenimentele cele mai importante ale lunii Iunie in randul clientiilor Piatraonline.ro si profesionistilor in constructii. Deja suna a cea mai buna modalitate de a-ti incepe ziua? Cu siguranta, chiar asa va fi pentru cei interesati de acest domeniu fascinant. Informarea este scopul principal al evenimentului organizat sub egida Weber si PiatraOnline.ro si se refera la cele mai noi si ingenioase tehnici de manevrare si aplicare a produselor celor doua companii, care iti vor fi prezentate la primele ore ale diminetii, intr-un cadru prietenos, asezonat cu miros de cafea aburinda si cu pasiune pentru domeniul amenajarilor interioare si a celor exterioare. Dan Pietraru - Consilier Piatraonline.ro, Ionut Mincu, Sales Representative al companiei Weber si colegul sau Adrian Sarau - profesionist in instalarea produselor Weber, iti vor sta la dispozitie cu un discurs complet si coerent despre calitatea produselor pe care le ofera celor doua companii si despre felul in care acestea ar trebui montate astfel incat calitatile lor sa nu fie afectate si longevitatea lucrarilor sa corespunda promisiunilor si sa raspunda nevoilor utilizatorilor.

Cei doi speakeri vor efectua teste intr-un cort special amenajat, sub privirile tale si a altor meseriasi, constructori sau arhitecti. Acestia vor explica fiecare pas al procesului de manopera si vor raspunde cu profesionalism tuturor intrebarilor, astfel incat sa elimine orice nelamurire sau indoiala pe care ai putea sa o ai. Produsele vor fi testate live, in timp ce tu vei afla totul despre calitatile lor, despre tehnicile de instalare si despre ingrijirile ulterioare de care au nevoie. De asemenea, vei primi recomandari cu privire la cele mai bune solutii pentru lucrarile la care participi, indiferent daca este vorba despre aplicarea sapelor autonivelante, despre aplicarea gleturilor, despre montarea tencuielilor decorative, despre utilizarea adezivilor pentru sistemele de izolare termica sau pentru placarile ceramice. Daca esti deja initiat in domeniu, informatiile iti vor imbogati cultura industriala, cu atat mai mult cu cat vin din partea unor profesionisti cu experienta.

Promotiile fenomenale oferite doar la Weber Cafe 2016

Ziua de 14 iunie nu este doar una in care poti afla lucruri noi despre inovatiile din domeniul constructiilor, ci si una in care poti achizitiona produsele Weber la preturi promotionale. Un sac de 25 kg de Weber P39 va costa doar 15,5 lei, iar unul de Weber P40 va putea fi achizitionat cu doar 25,5 lei, in limita a doi saci din fiecare dintre produse. 25 kg de Tencuiala Decorativa Acrilica Weber Pas Classic vor putea fi cumparate contra sumei de 110 lei, iar aceeasi cantitate de Tencuiala Decorativa Silicatica Weber Pas Silicate va avea pretul promotional de 170 de lei in ziua de 14 iunie. Gletul Alb pentru Egalizare Weber N17 (25 kg) va costa numai 22,5 lei, iar Gletul Alb pentru Egalizare Weber 19 va fi comercializat la pretul de 31 de lei. Beneficiaza de reducere si Hidroizolatia Weber Tec 822, care va costa 155 lei in varianta de 8 kg, respectiv 425 lei varianta de 24 kg. Toate preturile contin TVA, iar produsele comandate in timpul promotiei vor fi livrate de catre furnizor in termen de 48 de ore de la plasarea comenzii.

Cum te inscrii la Weber Cafe si ce poti castiga?

Piatraonline.ro va publica un formular de inscriere destinat persoanelor si profesionistilor care isi doresc sa participe la evenimentul din 14 iunie, pentru a eficientiza procesul de participare si pentru a facilita inscrierea, toate datele fiind publicate online. Evenimentul va fi unul interactiv si, pe langa informatiile pretioase pe care le va furniza cu privire la cele mai noi tehnici de manevrare a materialelor de constructie si cu privire la calitatile acestora, va organiza si un concurs, in urma caruia participantii pot castiga casti de protectie, genti frigorifice, salopete, tricouri, termosuri, sepci si rulete. Viziteaza site-ul Weber pentru informatii actualizate si inscrie-te cat mai repede pentru a beneficia de toate acestea!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea