Social

#premii loteria bonurilor fiscale #reguli noi loteria bonurilor fiscale #bonurilor fiscale

Noile reguli la loteria bonurilor fiscale. Premii mai mari

La extragerea loteriei bonurilor fiscale se va acorda un numar de maximum 100 de premii, conform modificarii Ordonantei 10/2015 pentru organizarea loteriei bonurilor fiscalea adoptata de Camera Deputatilor miercuri.

Deputatii au introdus in ordonanta amendamentele propuse de ministrul Finantelor Eugen Teodorovici, "pentru ca sumele castigate de participantii la loterie sa fie mai consistente".


Reprezentantii PNL au anuntat ca nu sustin aceasta ordonanta, deputatul PNL Andreea Paul aratand ca este vorba de o "pacaleala fiscala' si ca se foloseste Codul Fiscal ca instrument de imagine.


Deputatul PNL Gheorghe Ialomitianu a spus ca prin aceste prevederi cumparatorii sunt descurajati sa mai ceara bonul fiscal, pentru ca "sistemul este greoi, premiile sunt foarte mici".


Potrivit celor adoptate de deputati, la extragerea loteriei bonurilor fiscale se va acorda un numar de maximum 100 de premii.
Unitatea teritoriala a administratiei fiscale unde a fost depus in original bonul fiscal castigator va elibera titularului bonului o copie pe care este scris ca este conform cu originalul si contine un numar unic de inregistrere atribuit automat printr-o aplicatie informatica la nivel national.
 

Sursa foto: romaniatv.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea