Social

#palatul cotroceni #juramant #guvern #traian băsescu #victor ponta #Lucia Varga

Noii ministri vor depune juramantul vineri seara, la Palatul Cotroceni

Premierul Victor Ponta a anuntat, vineri dimineata, dupa intalnirea cu liderul liberal Crin Antonescu, calendarul politic al acestei zile. El a declarat ca dupa sedinta de plen a Camerei Deputatilor in cazul Stan, se vor reuni Birourile Permanete si urmeaza sa se stabileasca audierile ministrilor ce vor face parte din noul Guvern.

Dupa audieri, in jurul orelor 15.00 - 16.00, se va reuni plenul Parlamentului in care Ponta urmeaza sa ceara investirea noului Executiv, iar acest lucru va dura circa patru ore.

Intrebat din jurnalisti cand va avea loc ceremonia de depunere a juramantului de catre noii ministri la Palatul Cotroceni, el a estimat ca acest lucru s-ar putea intampla in jurul orelor 19.00 - 20.00.

Noul Cabinet va avea o structura modificata fata cea anuntata initial. Astfel, Maria Grapini se va ocupa de Turism, IMM si mediul de Afaceri, Constantin Nita de Energie, iar Lucia Varga va fi responsabila de Ape, Paduri si Piscicultura. Modificarile sunt prevazute in OUG de reorganizare a Guvernului, ce va intra in vigoare incepand cu data de 22 decembrie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea