Social

#sedinta deputati #deputati alesi #camera deputatilor

Noii deputati isi incep luni activitatea

Cei 334 de deputatii alesi pe 30 noiembrie se vor intalni, luni, pentru prima sedinta de plen. Dintre avestia 115 sunt de la PD-L, 114 de la alianta PSD-PC , 65 PNL, iar UDMR are 22 de deputati .

Lucrarile Camerei Deputatilor sunt conduse pentru moment de cel mai in varsta deputat, in calitate de presedinte de varsta, asistat de cei mai tineri patru deputati, in calitate de secretari .

Cel mai in varsta membru al Camerei este Aurel Vainer , iar cei patru tineri deputati sunt Dumitrache Ileana Cristiana, Barbulescu Daniel Ionut, Dumitrica George Ionut si Mocanu Adrian. Pentru validarea mandatelor, Camera Deputatilor va alege o comisie compusa din 30 de deputati. Grupurile parlamentare, a caror structura va fi anuntata tot in sedinta de luni, vor face propunerile pentru componenta nominala a Comisiei de validare, in limita numarului de locuri aprobat.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea