Social

#recuperare materie # sorin cimpeanu #vara #cursuri #vacanta de vara

Noi schimbari in programa scolara! Sorin Cimpeanu: elevii ar putea face ore si in timpul vacantei de vara

 

 

Se anunta noi schimbari pentru programa scolata. Potrivit ministrului Educatiei, Sorin Cimpeanu, elevii ar putea face ore si in timpul vacantei de vara. Aceasta nu este insa o situatie generalizata ci una care sa-i ajute pe copii sa recupereze materia pierduta in timpul orelor desfasurate online.

"Orice posibilitate ar trebui sa fie valorificata. Nu sunt foarte optimist cu privire la o varianta generalizata de ore remediale pe perioada verii. Insa variante precum scoli de vara in care sa fie posibila pregatire, in care sa poata fi facute ore de recuperare, da! Dar nu generalizata, din pacate… Nici la ora actuala nu avem platforme pentru evaluare-examinare online. Si atunci nu putem garanta ca acele rezultate reflecta realitatea. Si din acest punct de vedere toata lumea a avut de pierdut. Toti elevii. Unii au avut mai mult de pierdut", a declarat ministrul, potrivit realitatea.net.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea