Social

# noi restrictii klaus iohannis #iohannis #restrictii

Noi restrictii pentru romani, incepand de luni! Anuntul presedintelui Klaus Iohannis

Dupa doua saptamani in care numarul de cazuri zilnice este de 9.000-10.000 de noi infectari, autoritatile se vad nevoite sa ia noi masuri de prevenire a cazurilor noi.

 

Auntul a fost facut chiar de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, care a facut apel la populatie sa respecte masurile luate de autoritati pentru a stopa si scadea numarul de noi imbolnaviri in urmatoarea perioada.

"Avem un impact al acelui set de masuri din octombrie. De doua saptamani si ceva, avem o plafonare vizibila la numarul de infectari noi. Pe de alta parte, vedem ca trebuie sa respectam aceste masuri si sa avem rabdare.

Trebuie sa fim sinceri si sa spunem ca plafonarea la 10.000 este mult prea sus. Avem un numar mult prea mare de cazuri grave la ATI si prea multe decese. Si atunci a fost nevoie de alt set de masuri, care a intrat in vigoare de luni. Va cer respectarea lor si rabdare. Va trebui sa asteptam 2-3 saptamani pana ce noul set de masuri va produce efectele dorite, cel putin limitarea numarului de noi infectari si speram intr-o reducere a mortalitatii. Va solicit tuturor: respectati noul set de masuri. E nevoie de ele pentru sanatatea noastra, pentru a da o sansa medicilor sa se ocupe de cazurile grave din spitale", a mai spus Iohannis, potrivit realitatea.net.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea