Social

#restrictii coornavirus #restrictii piete bucuresti #restrictii piete #restrictii Bucuresti #coronavirus #restrictii

Noi restrictii in piete! Ce trebuie sa stie Bucurestenii

Din cauza numarului tot mai mare de infectari din Bucuresti, autoritatile pregatesc noi restrictii pentru piete. 

Pentru a evita supraaglomerarea, autoritatile iau in calcul limitarea numarului de persoane care au acces in incinta pietelor, dar si a supermarketurilor. Masurile urmeaza sa fie luate avand in vedere atat numarul tot mai mare de cazuri raportate in Bucuresti, dar si al faptului ca vin srbatorile de iarna iar pietele si magazinele sunt din ce in ce mai aglomerate.

Mai apoi, ar putea fi sporit numarul de angajati din piete, in asa fel incat acestia sa-i supravegheze pe clienti pentru ca sa respecte toate masurile de protectie impotriva COVID-19.

In plus, ne asteptam ca in perioada urmatoare sa fie din ce in ce mai multe controale in piete. Acest lucru a fost deja declarat de autoritati.  

Riscul de infectare in aceste locuri este destul de ridicat, si asta pentru ca acolo se creeaza aglomeratii, plus ca toata lumea plateste cu bani cash cumparaturile.

Insa, toate aceste detalii urmeaza sa fie stabilite astazi, in cadrul unei sedinte care va avea loc la Prefectura Capitalei. La intalnire va participa prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, subprefectii, dar si reprezentantii pietelor bucurestene, potrivit realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea