Social

#restrictii grecia #restrictii #grecia

Noi restrictii in Grecia, dupa ce s-au dublat cazurile de Covid. Toti turistii trebuie sa stie despre noua masura

Grecia impune o noua restrictie dupa ce cazurile de covid s-au dublat in ultimele zile.

 

Persoanele care planuiesc sa plece in Grecia trebuie sa stie ca a fost introdusa o noua masura incepand cu data de 5 iunie. 

Potrivit noii masuri, turistii care circula cu acest tip de mijloc de transport vor fi nevoiti sa prezinte o dovada a vaccinaarii, a faptului ca au trecut prin boala sau sa aiba rezultatul negativ al unui test Covid-19, efectuat cu cel mult 48 de ore inainte de inceperea calatoriei. Sunt acceptate si testele PCR, cu conditia sa fie efectuate cu nu mai mult de 72 de ore inaintea imbarcarii.

Aceasta masura vine in contextul in care in ultimele 24 de ore numarul infectiilor cu noul coronavirus a crescut semnificativ in Grecia. 

In ultimele zile, au fost raportate mai mult de 700 de cazuri noi in 24 de ore, o crestere semnificativa de la 200-400 pe zi, cu doar o saptamana inainte, potrivit Agerpres.

Guvernul elen este ingrijorat din pricina posibilitatii raspandirii variantei Delta a Covid-19, mult mai contagioasa, ce a fost deja depistata in Creta si alte regiuni din tara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea