Social

#drumul taberei #restrictii de trafic bucuresti #trafic drumul taberei

Noi restrictii de trafic in Drumul Taberei

Soferii bucuresteni au parte de vesti mai putin bune. O noua restrictie de trafic a intrat in vigoare luni, de la ora 24.00, in Drumul Taberei.

Din cauza lucrarilor la realizarea obiectivului "Magistrala de metrou 5 - Drumul Taberei - Universitate - lot L1.2 - statia Raul Doamnei", circulatia rutiera este restrictionata intre str. Valea Argesului si str. Segarcea.

Traficul rutier urmeaza sa se desfasoare pe cate doua benzi de circulatie pentru fiecare sens, pe zona ramasa libera, in dreptul lucrarilor. Conducatorii auto sunt rugati sa circule cu maxima atentie in zonele mentionate si sa respecte cu strictete semnificatia indicatoarelor si a marcajelor rutiere.

Noua linie de metrou va deservi 200.000 de locuitori. Va descongestiona traficul de pe artera Bd. Drumul Taberei, pe directia spre centru, preluand fluxul de calatori si diminuand numarul de vehicule de transport in comun de pe aceste artere.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea