Social

# relaxare 1 iunie # masuri de relaxare #1 iunie

Noi relaxari de la 1 iunie! Ce trebuie sa stii

Guvernul Romaniei a adoptat hotararea de guvern prin care se prevad noi masuri de relaxare incepand cu 1 iunie. 

 

Spre bucuria romanilor, vor fi deschise cluburile, barurile si discotecile, insa la o capacitate e maxim 50%, pentru persoanele vaccinate.

Tot de la 1 iunie se vor putea organiza evenimente in aer liber cu o capacitate de pana la 1.000 de persoane, care fac dovada vaccinarii, a unui test PCR negativ sau ca au trecut prin boala.  

Incepand cu 1 iunie, "se permite desfasurarea activitatii in baruri, cluburi, discoteci si sali de jocuri, in intervalul orar 05:00-24:00, cu participarea publicului pana la 50% din capacitatea maxima a spatiului, daca incidenta cumulata la 14 zile a cazurilor din judet/localitate este mai mica sau egala cu 3/1.000 de locuitori.

Participarea este permisa doar pentru persoanele care sunt vaccinate impotriva virusului SARS-CoV-2 si pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.", se arata in documentul propus de CNSU si adoptat de Guvern.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea