Social

# transport in comun #calatori #autobuze #camere de supraveghere #centuri de siguranta #troleibuze

Noi reguli pentru transportul in comun din toata tara

Ministerul Transporturilor a anuntat ca vrea sa instaleze in toate autobuzele, tramvaiele si troleibuzele din tara camere de supraveghere pentru o mai buna siguranta a calatorilor in transportul public. De asemenea, transportatorii privati vor trebui sa inlocuiasaca microbuzele cu autocare.

Potrivit informatiilor furnizate de Ministerul Transporturilor, o alta prevedere ce ar urma sa fie implementata in cadrul transportului public si care ar putea sa ii ajute pe pasageri sa ajunga mai repede la destinatie este banda de semafor prioritara pentru autobuze si troleibuze.

De asemenea, pentru a evita numarul mare de accidente grave in care au fost implicate microbuzele, acestea vor fi treptat inlocuite cu autocare sau autobuze pana in 2020. Pana atunci insa, toate microbuzele vor fi trebui dotate, obligatoriu, cu limitatoare de viteza si centuri de siguranta.

Sursa foto: dcnews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea