Social

#reguli scoala de soferi #obtinere permis auto #scoala de soferi #soferi #permis auto

Noi reguli pentru obtinerea permisului auto!

Viitorii soferi care nu au cel putin 11 clase absolvite nu vor mai avea posibilitatea sa intre in posesia permisului. Guvernul doreste sa se asigure ca odata cu absolvirea minimului de studii necesar, conducatorii auto vor avea capacitatea de a stapani regulile de circulatie, fiind in stare sa analizeze indicatoarele rutiere.

Prin aceasta decizie, Guvernul doreste ca in urmatorii 3 ani sa reduca numarul deceselor rezultate din accidente rutiere la jumatate, conform profit.ro

Legislatia rutiera va fi schimbata printr-un act normativ, care le va interzice celor care nu au 11 clase sa detina un carnet de conducere.

Obiectivul Guvernului roman este acela de a reduce la jumatate numarul de decese provenit in urma accidentelor rutiere, bazandu-se pe un document al Comisie Europene, numit “Pentru un spatiu European de siguranta rutiera: orientari pentru politica de siguranta rutiera 2011-2020”.

De asemenea, prin acel comunicat al Comisiei Europene se incurajeaza ca statele membre sa-si creeze singure propriile strategii in materie de siguranta rutiera.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea