Social

#terasa #centru vechi #program

Noi reguli de functionare a teraselor din Centrul Vechi

Primarul Sorin Oprescu a emis noi reglementari in ceea ce priveste functionarea teraselor din Centrul Vechi. Muzica si spectacolele live se vor putea desfasura pana la ora 22.00, iar organizarea nuntilor si a botezurilor este interzisa.

Conform Dispozitiei nr. 194 privind stabilirea normelor de organizare si functionare a teraselor sezoniere in perimetrul Centrului Istoric Bucuresti, emisa, luni, de primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, terasele sezoniere din Centrul Istoric pot functiona pe domeniul public sau privat pe o perioada de timp determinata, cuprinsa in intervalul 15 martie - 15 noiembrie al fiecarui an.

De asemenea, terasele pot fi amplasate doar in locurile pentru care se obtine aviz, iar spatiul alocat terasei nu va putea depasi lungimea fatadei localului.

In ceea ce priveste mobilerul, acesta trebuie sa fie din lemn sau din rachita si sa fie compus din piese identice. Telvizoarele, video-proiectoarele sau standurile de prezentare a produselor sunt interzise in spatiul alocat teraselor.

Organizarea nuntilor si a botezurilor este de asemenea interzisa, iar muzica si spectacolele live ce au loc pe terase trebuie sa se incheie la ora 22.00.

Sursa foto: www.zf.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea