Social

#raniti #tineri #proteste grecia

Noi proteste programate in Grecia

Atmosfera era relativ calma luni, la primele ore ale diminetii, la Atena si in alte orase grecesti unde s-au inregistrat in weekend violente soldate cu 20 de raniti, dupa ce un politist a ucis un adolescent , dar opozitia de stanga a anuntat noi proteste in cursul dupa-amiezii.

Dupa gravele ciocniri de duminica dintre tineri si politie, la Atena, incidentele se limitau luni dimineata la cartierul Exarhia, unde un politist l-a impuscat sambata seara pe Andreas Grigoropoulos, in varsta de 15 ani.

Mici grupuri de tineri se aflau luni, in continuare, in Facultatea Politehnica si in Universitatea de Studii Economice din Atena, situate in apropierea cartierului din centrul capitalei elene.

La Salonic, al doilea oras ca marime din tara, universitatile erau luni ocupate de catre tineri. Rectoratele mai multor universitati din capitala si din Salonic au anuntat ca acestea vor fi inchise timp de doua zile. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea