Social

#masini #documente #sofer # masini inmatriculate in strainatate

Noi documente pentru soferii care conduc masini inmatriculate in alte tari

Ministerul Administratiei si Internelor supune dezbaterii publice proiectul Legii pentru modificarea şi completarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

In acest nou proiect, soferii romani care conduc pe drumurile publice inmatriculat in alt stat sunt obligati sa prezinte la solicitarea agentilor de la Politia Rutiera si un document prin care dovedesc titlul cu care masina este detinuta.

Acest document trebuie sa fie insotit de traducerea in limba romana, in original, efectuata de un traducator autorizat cu semnatura legalizata.

Acelasi proiect prevede ca autovehiculele si remorcile inmatriculate in alte state si detinute cu orice titlu de cetatenii romani nu pot fi conduse pe drumurile publice decat pe o perioada de maxim 90 de zile de la dobandirea titlului si nu mai mult de 90 de zile intr-un an calendaristic.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea