Social

# fetita ucisa #crima arad #detalii socante

Noi detalii socante despre crima din Arad. Ce au gasit anchetatorii in pumnul fetitei

Noi detalii socante ies la iveala despre crima odioasa din Arad. Trupul unei fetite a fost gasit zilele trecute de un trecator din Arad, pe langa cimitir. Speriat, barbatul a alertat autoritatile. Politistii sositi la fata locului au avut parte de scene teribile. Trupul neinsufletit al micutei era transat si incendiat. Chipul fetitei a fost reconstituit, iar anchetatorii au dat publicitatii toate informatiile despre trasaturile copilei. La scurt timp, o ruda a micutei a recunoscut-o si a sunat la politie. Astfel, politistii au aflat ca un tanar in varsta de 23 de ani a fost cel care a ucis-o pe fetita. Acesta era tatal vitreg ai copilei. Mama era internata la spital, unde a adus pe lume al treilea copil.

 

Pavel Palcu, procuror criminalist: ”Nu ni s-a parut nici firesc nici cuminte ca nimeni sa nu reclame numele fetitei, asa ca am considerat ca poate fi extinsa urmarirea penala”.

Fetita nu avea urme de aparare pe maini, dar in pumn tinea strans un fir de par lung de 22 de centimetri.

Pavel Palcu, procuror criminalist: ”Este mai lung si pare a fi al altei persoane. Impreuna cu specialistii incercam sa stabilim daca este vorba de ADN-ul unei persoane din familie, ei pot sa ne confirme daca este gradul 1 rudenie, gradul 2, gradul 3”.

Cazul fetitei de 4 ani ucise in Arad a socat o tara intreaga. Acum, noi detalii ies la iveala. Tatal biologic al copilei face decalaratii halucinante. Acesta povesteste ca un urma cu doar cateva luni micuta ar fi ajuns la spital cu arsuri. 

"In noiembrie m-a sunat ca s-au accidentat fata cu baiatul, ca s-au ars, mancarea cu cartofi a cazut peste ei, iar eu am plecat din Olanda in Paris si mi-am luat copilul acasa, apoi m-am dus si am luat-o si pe ea, pe fata, din spital", sustine tatal copilei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea