INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Social

#sepsis #spitalul foisor #declaratii medici #stare de sanatate #florin piersic #septicemie

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Florin Piersic. Managerul Spitalului Foisor: “O stare generala grava”

Florin Piersic a fost transferat la Spitalul Foisor in aceasta dimineata, dupa ce a mers, mai intai, la o clinica privata pentru efectuarea unei analize complexe (PET CT).

 

Dupa internarea autorului la Foisor, managerul institutiei a declarat ca starea acestuia este una grava, survenita in urma unui sepsis.

"In cursul zilei de astazi, 09.05.2024, domnul Florin Piersic a fost transferat la Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie si TBC Osteoarticular Bucuresti. La momentul internarii, pacientul, in varsta de 88 ani, se prezinta cu o stare generala grava in urma unui sepsis cu punct de plecare de la nivelul unei proteze totale de genunchi.

Pacientul prezinta multiple patologii asociate, dintre care cea mai grava este cea cardiaca.

Vom efectua investigatii de laborator si imagistice in urma carora vom stabili conduita terapeutica. Vom reveni cu detalii atunci cand vom avea mai multe informatii", a anuntat as. univ. dr. Serban Dragosloveanu, managerul interimar al Spitalului Foisor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea