Social

#frig #meteo #ninsoare #temperaturi

Ninsorile se raresc, dar vremea ramane rece

Suntem inca sub influenta unui anticiclon destul de puternic, dar si a masei de aer polar care revine peste tara noastra in zilele urmatoare. Vremea este tot rece la sfarsitul lunii februarie, dar si in primele zile ale Martisorului. Aerul polar ramane peste Romania pana la jumatatea saptamanii viitoare, dar nici dupa aceea nu sunt sanse prea mari sa scapam de el.

Sambata, presiunea atmosferica scade usor, dar ramanem sub inflenta campului de presiune atmosferica ridicata, ce domina estul Europei . Urmarea este ca ninsorile se raresc, dar frigul continua.

Norii mai acopera doar temporar cerul in est si in sud. Mai sunt posibile si fulguieli izolate, dar predominanta va fi ceata cu depunere de chiciura, mai ales in zonele joase. La amiaza va fi frig: vorbim despre maxime ce pornesc de la minus 8, minus 7 grade in nordul Moldovei si ajung la 5,6 grade in Transilvania.

 ( citeste continuarea in Realitatea.net )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea