Social

# ninsori abundente romania #ninsori Romania #ninsori abundente #romania

Ninsori abundente in Romania, inainte de Paste! Peisaje ca-n plina iarna

In mijlocul primaverii ninge ca-n povesti. Peisajele din Romania par mai degraba unele de luna decembrie si nicidecum de final de luna aprilie.

 

Au mai ramas doar cateva zile pana la Paste, dar zapada se asterne necontenit peste tara noastra.

Ninge abundent in zonele montane din judetele Gorj si Valcea, potrivit anuntului facut de Directia Regionala de Drumuri si Poduri Craiova, care intervine in zona pentru curatarea drumurilor.

DRDP Craiova au postat pe Facebook o filmare realizata de pe DN 67C, Transalpina, si de pe DN 7A, unde se intervine cu utilaje de deszapezire.

”Utilajele de deszapezire actioneaza permanent pentru a se asigura circulatia rutiera in conditii de siguranta”, transmit drumarii.

Soferii sunt rugati sa nu circule cu masini neechipate corespunzator, pentru sezonul de iarna. In unele zone stratul de zapada depaseste 20 de centimentri.

In unele localitati din Gorj, dar si in zona montana a judetului Valcea, drumarii intervin inclusiv cu materiale antiderapante.In aceste zone a nins toata noaptea, iar stratuld e zapada depaseste 15 centimetri.

Peisaje de iarna sunt si in Arges, unde a nins ca-n povesti.

FOTO: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea