Social

#prognoza meteo #ninsoare capitala #anm #ninsori #vremea

Ninge in Capitala!

Astazi, vremea va fi in general inchisa pe tot parcursul zilei. Vom avea parte de precipitatii sub forma de ninsoare in zonele montane, predominant ninsori in Moldova si Transilvania, mixte in Muntenia si Dobrogea si ploi in Oltenia. Si in Bucuresti avem parte de fulguieli!

Noaptea, cerul va deveni treptat variabil in est si partial in sud-est, in timp ce in rest innorarile vor persista si doar izolat se vor mai semnala precipitatii, indeosebi lapovite si fulguieli. Pe spatii mici va fi polei. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2 si 6 grade, iar cele minime intre -8 si 0 grade, posibil mai coborate in depresiuni. in zonele joase, izolat va fi ceata.

Si in Capitala va fi ninsoare slaba. Cerul va fi innorat pe parcursul zilei si la inceputul noptii, cand trecator se vor semnala precipitatii slabe, mixte. Noaptea, cerul se va degaja treptat. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 2 grade, iar cea minima va fi de -5...-2 grade.

Meterologii au emis, miercuri dimineata, o atentionare nowcasting de ceata pe arii relativ extinse in judetul Dolj (inclusiv municipiul Craiova), precum drumurile nationale si europene aferente. Ceata va determina scaderea vizibilitatii local sub 200 m, izolat sub 50 m.

Mai multe detalii despre vreme, gasesti pe vremea.acasa.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea