Social

#premier PSD #Sevil Shhaideh #Nicusor Dan USR #Nicusor Dan

Nicusor Dan, reactie dura dupa propunerea premierului

Nicusor Dan, Liderul Uniunii Salvați Romania, a anuntat ca partidul sau nu va vota un Guvern condus de Sevil Shhaideh, propunerea PSD de prim-ministru.

”Liviu Dragnea si PSD sfideaza cetațenii cu o propunere de prim ministru inacceptabila”, spune liderul USR. UDMR considera propunerea social-democraților ”interesanta”.



Liderul UDMR Kelemen Hunor a declarat miercuri, ca Sevil Shhaideh este o propunere „interesanta” de premier, afirmand ca aceasta este “un om capabil” si ca în cursul zilei va relua discuţiile cu Liviu Dragnea privind colaborarea parlamentara cu PSD.

„Este o propunere interesanta. Mai mult nu pot sa spun. Doamna Sevil Shhaideh a condus o perioada Ministerul Dezvoltarii sau era oricum secretar de stat si cunoaste foarte bine administraţia si nu avem elemente ca sa spunem ca nu ar fi un om capabil pentru aceasta funcţie”, a declarat liderul UDMR Kelemen Hunor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea