Social

# sistem de termoficare bucuresti #Nicusor Dan #termoficare #bucuresti

Nicusor Dan, despre sistemul de termoficare din Bucuresti: “Avarii vor fi trei, patru, cinci ani de acum incolo”

Odata cu venirea frigului, tot mai multi bucuresteni se intreaba cat de tare vor suferi de frig si in aceasta iarna, in case, avand in vedere sistemul de termoficare din Romania, care este in paragina.

 

Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, a declarat ca vor mai exista probleme cu sistemul de termoficare si in urmatorii ani, dar ca iarna aceasta va fi mai bine decat iarna trecuta.

Avarii vor fi trei, patru, cinci ani de acum incolo, dar, dupa 10 ani in care am mers din rau in mai rau, acum mergem in mai bine, insa viteza nu este suficient de mare.

Exista o corelatie intre calitatea serviciului de apa calda si cata apa pierzi. Acum 10 ani pierdeam 23 sau 24 la suta, acum am ajuns la 37 la suta. Am mostenit pierderi, 36 si un pic. (..) Din toamna, o sa finalizam achizitia publica pentru cei 200 de km de retea, este timp in toamna sa se faca proiectarea pentru ca anul viitor sa avem 15 santiere.

Cea mai rea iarna a fost 2020-2021, va aduc aminte ca inainte de Craciun am avut o avarie majora, sectoarele 2 si 3 nu au avut apa calda. In 2022-2023 va fi ceva mai bine”, a afirmat Nicusor Dan, potrivit realitatea.net.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea