Social

Niculescu va fi rezerva la Sofia

Antrenorul Ioan Andone a dezvaluit inaintea plecarii spre Sofia ca atacantul Claudiu Niculescu nu va fi titular in partida pe care Dinamo o va sustine in cadrul Grupei F a Cupei UEFA, in fata formatiei Levski. "Claudiu Niculescu va face parte din lotul de 18 pe care il voi trece pe foaie. Nu se pune problema ca el sa joace titular, eu sper sa joace spre sfarsitul partidei", a spus Andone.

Niculescu a suferit o interventie chirurgicala la umarul drept, dupa o disjunctie suferita in partida tur cu Everton, din cadrul turului I al Cupei UEFA.

In schimb, capitanul "cainilor", Florentin Petre , s-a antrenat normal in ultimele zile, dupa ce in partida cu Heerenveen a suferit o contractura musculara. "Petre s-a antrenat normal in ultimele trei zile si nu mai simte dureri. Acesta este un lucru bun. Revenirea lui Petre e un castig pentru noi", a mentionat Andone.

Tehnicianul echipei Dinamo nu i-a inclus in lotul de jucatori care au facut deplasarea la Sofia pe fotbalistii Dorin Goian si Octavian Chihaia, ultimul fiind accidentat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea