Social

Nicoleta Luciu si fratii Camataru: dezvaluiri in Averea

Averea publica azi ultimul episod din dezvaluirile senzationale ale lui Ion Balint, zis Nutu Camataru . In numarul de ieri, ati aflat din culisele prieteniei acestuia cu finantatorul Stelei, Gigi Becali, si faptul ca multimiliardarul din Pipera i-a trimis 20.000 de dolari la Jilava. Nutu a povestit totodata si despre adevaratul Fane Spoitoru. Azi, puteti citi despre pasiunile lui Nutu: femeile, boxul si petrecerile cu manelisti!

Din celula de la Jilava, unde executa o pedeapsa de sase ani de inchisoare, Nutu Camataru ne-a marturisit ca n-ar avea decat un singur viciu: femeile! N-am baut si n-am fumat niciodata! Am facut toata viata sport, dar am un viciu: imi plac femeile si nu ma pot plange, am fost intotdeauna inconjurat de cele mai frumoase fete. Am fost si eu, si Sile cu femei celebre: Nicoleta Luciu, Rose-Marie, care danseaza la «Surprize, Surprize!» pentru Andreea Marin si multe altele! Pai Elena Ionita (n.r. - una dintre membrele trupei DeCorazon si actrita de telenovele) a zis ca-i logodnica mea, dar n-a fost! Nu mai am nicio treaba. Am fost in 2003. Era domnisoara. Pai a cui sa spuna ca e logodnica? A lui Vasile de pe ulita?! Daca nu zicea ca-i logodnica lui Nutu Camataru, cine mai auzea de ea?! Sile a fost si el cu Nicoleta Luciu. Cum sa se zica ca noi aveam nevoie de prostituate, cand noi eram cu cele mai frumoase fete?

Iftimoaie a refuzat banii lui Becali fiindca nu-l voia sef pe Zmarandescu

Dincolo de femei, Nutu a facut o pasiune nebuna si pentru box. El a fost proprietarul Box Club Virgil si a organizat galele in care a fost descoperit si Catalin Zmarandescu, bodyguardul lui Gigi Becali. De altfel, Stefan Dediu - si el angajat de finantatorul Stelei - a fost promovat tot de Nutu Camataru: Aveam Box Club Virgil. Toti greii erau la mine! Si Ionut Iftimoaie cand a venit prima data in tara, tot la mine a ajuns. Mi-l ceruse Gigi Becali ca sa boxeze pentru el. I-a zis ca-i da 700 de dolari pe luna si ca-l pune sef pe Zmarandescu. Ionut i-a zis «Mai bine boxez pentru Nutu, scrie pe tricou Nutu si cu asta basta!»

Nasul manelistilor de top

Dupa ce Balint a fost incarcerat la Jilava, sotia l-a botezat pe baiatul manelistului Florin Salam: A ramas copilul nebotezat si familia mea, sotia si cei doi copii, l-au bagat in cazan ca doar nu ma asteptau sa ies eu de aici! Se facuse mare si astia ma tin pe mine la Jilava, ne-a povestit Balint. Cand se afla in libertate, el era extrem de apropiat de manelisti. Vali Vijelie si-a pus pirostriile avandu-l ca nas pe Nutu Camataru, iar Adrian Minune este unul dintre cantaretii favoriti ai lui Balint. Ei nu m-au vandut niciodata. Mi-au fost prieteni si sunt printre putinii care nu m-au tradat. Si eu am fost insa domn cu ei!, ni s-a confesat Nutu.

Are un cal care valoreaza 150.000 de euro

El se mandreste azi cu familia lui si cu ferma de animale, de care se ingrijeste prin telefon: Am doi copii frumosi, o fata si un baiat, pe care ii iubesc enorm. Si pe sotia mea, cu toate ca am fost eu mai golan... Mi-am iubit mereu familia si, inca ceva... animalele. Am crescut cu animale si am si acum. Am cumparat 110 cai de la herghelia lui Ilie Alexandru (n.r. - JR de Slobozia, fost patron al Hermes), dar mai am 80 de bucati. Sunt cai de rasa . Am doi armasari de mare valoare. Doar unul, care e campion, costa 150.000 de dolari. Toate concursurile hipice la mine se tineau. Am foarte multi caini care mergeau la toate concursurile. Leoaica despre care se spunea ca ar fi mancat oameni a aparut intr-un videoclip de-al lui Pepe.
(continuarea in Averea )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea