Social

Nicoleta Luciu si-a trimis sora in Austria pentru cateva mii de euro

Dupa mai multe tentative de a deveni celebra in Romania, Iuliana, sora mai mica a Nicoletei, a acceptat un contract in Autria pentru realizarea unui catalog de moda.

La decizia ei de a abandona trupa Kiss si de a da admitere la o facultate anul acesta au contribuit vedeta Acasa TV, Nicoleta Luciu si iubitul mezinei, un tanar stabilit in Austria. Amandoi au fost de parere ca Iuliana are mai multe sanse acolo decat in tara.

A abandonat trupa Kiss

Afacerea a pornit de la iubitul Iulianei care a aratat fotografiile romancei cui a trebuit. Mai exact unei firme producatoare de vestimentatie care avea nevoie de un model pentru realizarea unui catalog. Austriecii au placut-o si s-a stabilit ca, dupa Bacalaureat, Iuliana Luciu ( foto medalion) sa semneze un contract pentru cel putin trei luni de zile cu firma respectiva. Se pare ca Nicoleta a vazut in toata povestea asta o oportunitate pentru cariera de model a Iulianei. Astfel, ea a incurajat-o sa plece chiar daca din punct de vedere financiar acest job nu-i sporeste veniturile decat cu doua-trei mii de euro. Avand o experienta in spate, Nicoleta s-a gandit ca si sora ei poate va fi remarcata si va putea ajunge departe. Activitatile din tara nu mai erau oricum avantajoase.

Trupa Kiss din care facea parte Iuliana nu a reusit sa intre nici macar o data in topuri, iar eforturile actritei din Lacrimi de iubire de a-si aduce sora in Buftea s-au dovedit inutile. Se pare ca dupa rolul din filmul Frati si surori, cei de la Media Pro au decis ca este mai intelept sa promoveze o singura Luciu asa ca nu i-au mai oferit mezinei si alte oportunitati. Potrivit unor apropiati, increzatoare in potentialul Iulianei, Nicoleta a sfatuit-o, sa renunte la muzica, sa-si amane planurile de facultate si sa plece sa-si incerce norocul in Austria. Nici parintii nu s-au opus, obisnuiti fiind cu fiica cea mare care si-a vazut singura de viata de la o varsta destul de frageda.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea