Social

Nicoleta Luciu, in primul film Playboy romanesc

Nicoleta Luciu, diva care infierbanta si nelinisteste probabil cel mai mult imaginatia barbatilor romani, va deveni si mai apropiata de visele acestora. Vedeta Acasa TV e protagonista unei productii proprii Playboy Romania, prima de acest fel din tara noastra.

In scurt timp, Nicoleta Luciu va putea fi admirata pendelete de toti cei care o privesc - cu un gand vinovat si ascuns - si altfel decat in fotografii sau in telenovele. Foarte curand va fi lansat primul film Playboy Romania ce o va avea ca protagonista, nici nu se putea altfel, pe frumoasa Nicoleta. Productia nu va face economie de scene senzuale de calitate, dar si de un montaj provocator cu biografia vedetei cu cele mai multe aparitii pe coperta Playboy Romania. Deocamdata, pentru a mentine suspansul, producatorii pastreaza secrete celelalte surprize pe care le va contine filmul, dar cu siguranta ele nu pot fi decat foarte placute.

Intre timp, Nicoleta va fi nevoita sa-i returneze fostului ei iubit Dinu Maxer una din pisicile de rasa pe care le-au stapanit impreuna pe durata relatiei lor. Acesta doreste sa o foloseasca pentru filmarea unui videoclip la melodia Hei, Pss Pss (Pisica mea-i la tine?). Cand s-a mutat de la mine, Nicoleta a luat si cele doua pisici pe care le-am crescut impreuna, o Birmaneza si o Persana , si le-a dus acasa la mama ei. La piesa pe care eu o promovez acum si care a fost acceptata de niste producatori straini sunt pe punctul de a filma primul videoclip solo.

Din cauza faptului ca textul melodiei are ca gaselnita acea modalitate de agatare - "Hei, Pss Pss (Pisica mea-i la tine?)" - se impune o pisica in videoclip, spune Maxer, care este convins ca Nicoleta nu se va opune returnarii pisicii.

Pentru filmarea unui videoclip la melodia Hei, Pss Pss (Pisica mea-i la tine?), Dinu are nevoie de una din pisicile pe care le-a crescut impreuna cu Nicoleta

Primul film Playboy romanesc nu va face economie de scene senzuale, astfel incat barbatii vor putea admira nurii Nicoletei Luciu in plina actiune

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea