Social

Nicolas Sarkozy a primit cadou un stilou si de la Shimon Peres

Episodul cu stiloul pe care Nicolas Sarkozy si l-a insusit in Romania pare sa-l urmareasca obsesiv oriunde se duce... pentru ca si din Israel, unde s-a aflat intr-o vizita oficiala , presedintele Frantei se intoarce acasa tot cu ... un stilou.

Presedintele francez s-a adresat in engleza sotiei sale, cerandu-i sa semneze alaturi de el intr-o carte de aur traditionala. Dupa ce a semnat, Carla Bruni -Sarkozy i-a inapoiat stiloul sotului sau, in timp Shimon Peres a propus cuplului sa-l pastreze. Cu un zambet larg, sotia presedintelui a acceptat.

Presedintele Frantei a devenit subiect de glume dupa ce, in timpul vizitei la Bucuresti din februarie si-a facut singur cadou stiloul pe care l-a folosit pentru semnarea parteneriatului strategic. In martie, la Hanovra, nicholas sarkozy a primit, in hohotele de ras ale celor prezenti, un alt stilou cadou de la cancelarul Angela Merkel.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea