Social

Nicolaescu promite spitale mai bune

Romanii din cinci orase mai mici vor avea spitalele functionale in acest an. In plus principalele obiective ale Ministerului Sanatatii sunt finalizarile proiectelor deja demarate in urma cu ceva vreme, respectiv investitiile in spitalele de urgenta, serviciile de ambulanta si SMURD.

Ministrul Sanatatii a declarat in timpul turneului pe care il intreprinde in tara ca prioritatea pentru ministerul pe care il conduce este medicina de urgenta, respectiv o atenitie sporita acordata spitalelor judetene de urgenta, serviciilor de ambulanta, SMURD-ului, “pentru ca viata omului se apara in primul rand cu primul ajutor si cu a putea fi adus la cele mai bune servicii de prim ajutor ”. Ministrul a mentionat ca se intentioneaza finalizarea proiectelor care se afla deja in lucru inainte de a se trece la alte proiecte. In plus acesta a spus ca in acest an vor fi finalizate si date in folosinta 5 spitale, printre care cele din Fetesti, Urziceni, Ineu si Falticeni. Din pacate, in legatura cu cele doua spitale unice in tara si considerate de interes national , respectiv Spitalul de Cardiologie Covasna si Spitalul de patologie neuromusculara Radu Horia din Valcele, oficialul nu a putut da garantii ca aceste spitale vor intra in vreun program al ministerului in acest an. Nicolaescu a subliniat faptul ca statul va continua sa investeasca in dotarea unitatilor medicale cu aparatura dar si a parcurilor auto cu ambulante bine dotate, astfel incat calitatea serviciilor medicale sa creasca. Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea