Social

#condamnare inchisoare #abuz #Nicolae Mischie #incarcerat #sentinta ICCJ

Nicolae Mischie a fost incarcerat

Nicolae Mischie, fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj, va executa patru ani de inchisoare pentru trafic de influenta si luare de mita.


Mandatul de arestare care a fost emis pe numele lui Nicolae Mischie a fost pus in executare in noaptea de luni spre marti, dupa condamnarea definitiva la patru ani de inchisoare, care a fost decisa de Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Nicolae Mischie a fost ridicat de doi ofiteri din cadrul Inspectoratului de Politie Gorj de la domiciliul personal si transportat in arestul Inspectoratului Judetean de Politie.

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj a fost vizitat pana la executarea mandatului de arestare de cateva rude, prieteni si membri ai familiei.

La iesirea din casa, Nicolae Mischie a declarat ca este nevinovat si ca se va adresa Curtii Europene a Drepturilor Omului, pentru aceasta nedreptate.

"Primesc cu surprindere si tristete sentinta ICCJ pronuntata in dosarul 3/95/2005. Declar inca o data ca ma consider nevinovat. Reprezint, in acest moment, din nefericire, unul din cele mai mari abuzuri judiciare din Romania", a afirmat Nicolae Mischie.

Sursa foto: www.ziarulalb.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea