Social

#dan nica #siguranta scoli #prioritate zero #politia romana

Nica: In multe scoli, traficantii dau copiilor droguri gratis

Dan Nica , ministrul interimar de Interne, a declarat joi ca prioritatea zero a Politiei Romane este siguranta in scolile din tara si o prezenta asidua in prezenta acestora.

"As dori sa va spun ca in conditiile dificile pe care le presupune o anumita lipsa de personal Politia Romana a reusit sa duca la indeplinire majoritatea obiectivelor pe care le-a avut de indeplinit in 2008. Joi nu am reusit sa vorbesc de siguranta in scoli, iar un elev a si suferit ieri (miercuri n.red.) din aceasta cauza. O sa intarim prezenta in preajma scolilor ca sa combatem traficul de droguri. Exista foarte multe scoli in care violenta necesita o interventie energica, indiferent ca este vorba de politia comunitara , jandarmerie sau politia romana", a mai spus acesta.

Dan Nica crede ca nu exista o crima mai mare decat sa vinzi copiilor droguri. "Nu este crima mai mare decat sa vinzi droguri unui copil, iar locul acestor persoane este la inchisoare. Exista unii traficanti care dau droguri gratis copiilor ca sa isi faca clienti. De aceea trebuie sa ne folosim de toate informatiile pe care le avem ca sa ii prindem. Copiii nu se pot apara si nu stiu sa aleaga intre bine si rau. Acasa parintii au grija de ei, in scoala profesorii si in preajma lor trebuie sa ne ocupam noi politia", a mai declarat ministrul interimar de Interne. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea