Social

#scrisoare falsa #the new york #bertrand delanoe

New York Times, pacalit de o falsa scrisoare de la primarul Parisului

Cotidianul american New York Times a recunoscut luni ca a publicat o falsa scrisoare a lui bertrand delanoe ( foto ), in care acesta ar fi calificat drept 'surprinzatoare' si 'cu adevarat nedemocratica ' candidatura Carolinei Kennedy la postul de senator de New York, detinut pana in prezent de Hillary Rodham Clinton, noul secretar de stat in administratia Obama , informeaza AP.

'Cu ce drept poate pretinde dna Kennedy locul lui Hillary Clinton ?', se intreaba autorul scrisorii publicate in editia de luni a ziarului.

'Noi, francezii, nu putem considera acest demers decat ca dinastic din partea unui clan Kennedy in declin in tara Cartei Drepturilor. Este in acelasi timp surprinzator si revoltator.' Intr-o nota editoriala publicata pe site-ul sau Internet, NYT recunoaste ca scrisoarea considerata a fi fost semnata de primarul Parisului nu ar fi trebuit publicata pentru ca aceasta contravine valorilor si procedurilor ziarului.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea