Social

# incendiu spital ploiesti # nereguli grave #autorizatie incendiu #spital ploiesti #incediu #nereguli

NEREGULI GRAVE la Spitalul din Ploiesti care a luat foc! Nu avea autorizatie de incendiu si a primit 11 amenzi in doi ani

Spitalul Covid Movila din Ploiesti avea nereguli grave. In doar doi ani a primit nu mai putin de 11 amenzi si nu avea autorizatie pentru incendiu de la ISU. Totul a iesit la iveala in urma incendiului izbucnit in aceasta dimineata.

 

Dupa incendiul soldat cu doi morti, au iesit la iveala nereguli grave. Spitalul a fost amendat in luna februarie pentru nereguli. Mai mult, Ministerul Sanatatii spune ca spitalul a primit 11 sanctiuni in anul 2020 si 2021.

Potrivit realitatea.net, in luna februarie, dupa ce a fost reamenajar, spitalul a primit amenda deoarece in urma modificarilor si recompartimentarilor facute la nivelul spitalului nu s-au solicitat si nu s-au obtinut avizele pentru securitate la incendiu.

Mai mult, nu existau nici reguli, masuri si solutii pentru evacuarea pacientilor internati, in caz de incendiu, iar personalul nu era instruit pentru situatii de urgenta, cum a fost cel de astazi. Alti 16 pacienti au fost evacuati in siguranta, iar trei au refuzat transferul la alte spitale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea