Social

# vaccin coronavirus #coronavirus #vaccinare #Nelu Tataru

Nelu Tataru: Vaccinarea Covid NU va fi obligatorie

Nelu Tataru a declarat in timpul unei emisiuni difuzata luni seara ca vaccinarea impotriva coronavirusului nu va fi obligatorie. Cu toate acestea, Ministrul Sanatatii le-a transmis oamenilor ca ar trebui sa inteleaga ca este cea mai buna cale prin care se pot proteja pe ei si pe cei din jur de efectele bolii.

"Vacinul trebuie sa fie optional, dar recomand vaccinarea, pentru ca sunt doar doua cai prin care ne putem imuniza: fie facand boala, fie prin vaccinare. Dar vazand efectele groaznice pe care le da boala, fie ca ne raportam la numarul de decese raportate zilnic, fie ca vedem starea celor ajunsi in stare grava la ATI si care asteapta sa se vindece, cred ca vaccinarea este alternativa cea mai eficienta si recomandarea este sa facem vaccinul, tocmai pentru siguranta pe care ne-o da. Trebuie sa intelegem ca este lupta pe care o dam cu un inamic nevazut si nu este numai lupta noastra, a romanilor, ci una la nivelul intregii planete," a afirmat Nelu Tataru, in cadrul emisiunii Legile puterii, potrivit realitatea.net.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea