Social

# lockdown romania #Nelu Tataru

Nelu Tataru, despre un posibil lockdown dupa alegeri

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a declarat ca autoritatile vor putea gestiona pana la 10.000 de cazuri noi de imbolnaviri zilnice cu coronavirus. Ministrul spune ca deocamdata nu se ia in considerare un nou lockdown si ca masuri suplimentare se vor lua daca va fi pus in pericol sistemul medical.

"Nu urmărim şi nu cred că vom avea un lockdown, dar noi va trebui, fiecare dintre noi, prin componenta noastră pe care o putem aduce, prin acest efort, să nu ajungem nici măcar la anumite carantinări de localităţi. Suntem într-un moment în care putem gestiona acest lucruri, dar nu putem gestiona singuri ca parte medicală. Este şi o parte a populaţiei civile. Sunt nişte reguli care trebuie respectate"

"Depinde foarte mult ce înseamnă acel prag de 10.000, dacă acel prag de 10.000 sunt simptomatici, sunt izolaţi, sunt carantinaţi sau dacă acel prag de 10.000 va colmata sistemul medical. Atunci va fi diferit", a răspuns Tătaru.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea