Social

#Nelu Tataru #semnal de alarma #coronavirus #avertisment #pandemie coronavirus

Nelu Tataru: "Autoritatile nu mai au parghii sa controleze epidemia"

Ministrul Sanatatii trage un semnal de alarma ingrijorator. Ca urmare a deciziei CCR, Romania se confrunta cu un vid legistlativ care o impiedica sa ia masuri de prevenire a raspandirii virusului. Iar acest lucru este cu atat mai ingrijorator cu cat numarul de noi cazuri de coronavirus este in continua crestere.

 

”Inca nu am iesit din momentul medical, l-am agravat in aceasta perioada. Inca nu am terminat cu primul val si vedem ca acesta se accentueaza. Ganditi-va ca poate urma un val doi, iar noi trebuie sa controlam aceasta a doua cocoasa a primului val fara parghii politice.

Va pot spune ca in ultimele 24 de ore s-au externat 550 de persoane. Cine a cerut, a fost externat. Fiecarui pacient care isi face externarea trebuie sa i se explice tratamentul, recomandarile. Sunt din toata tara, fara o zona anume.

Pacienti pozitivi, simtomatici sau nu, sunt externati. Speram ca acest proiect legislativ sa treaca repede de Parlament, ca sa avem instrumente cu care sa luptam cu pandemia”, a declarat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, potrivit realitatea.net.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea