Social

#terapie intensiva #nelson mandela #stare Nelson Mandela #probleme pulmonare

Nelson Mandela, in stare din ce in ce mai grava

Starea de sanatate a fostului lider sud-african Nelson Mandela este tot mai precara. La doua luni de la externare, acesta nu mai poate vorbi deloc, iar in acest moment este ingrijit de o echipa formata din 22 de medici si este tinut intr-o camera sterila din locuinta pe care o detine in Johannesburg.

Nelson Mandela este monitorizat 24 de ore din 24 de specialisti, care au adus in locuinta fostului lider sud-african chiar si aparatura cu care este dotat un salon de terapie intensiva.

Membrii familiei lui Nelson Mandela au declarat ca starea de sanatate a acestuia este din ce in ce mai grava si ca organismul sau este extrem de slabit, iar cea mai mica infectie i-ar putea fi fatala, de aceea nicio persoana nu are voie sa intre in camera fara a fi luate masuri de precautie in acest sens.

Totodata, din cauza problemelor pulmonare, Nelson Mandela si-a piedut si vocea. Cu toate acestea, medicii sunt optimisti si sustin ca fostul lider sud-african isi va reveni.

Sursa foto: news.com.au

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea