Social

Nedved, cel mai bun fotbalist ceh

Mijlocasul echipei italiene Juventus Torino , Pavel Nedved, a fost desemnat cel mai bun fotbalist ceh al anului 2003, in cadrul unei gale care a avut loc, luni.

Nedved, in virsta de 31 de ani, are 74 de selectii in echipa nationala a Cehiei pentru care a inscris 17 goluri. Capitanul selectionatei Cehiei, care a adunat 5975 de puncte, i-a devansat pe atacantul Jan Koller ( Borussia Dortmund ), cu 3515 puncte, si pe mijlocasul Karel Poborsky (Sparta Praga), cu 3317 puncte. Pe locurile patru si cinci s-au clasat Tomas Galasek (Ajax Amsterdam), cu 2429 puncte, si Marek Jankulovski ( Udinese ), cu 2093 puncte.

Karel Bruckner , in virsta de 64 de ani, a fost desemnat cel mai bun antrenor al anului, dupa seria de 19 meciuri fara infringere la conducerea selectionatei Cehiei.
Portarul echipei Banik Ostrava, Jan Lastuvka, in virsta de 21 de ani, a fost desemnat cel mai promitator jucator al anului 2003. Reprezentativa Cehiei se afla in aceeasi grupa cu formatia Romaniei, in preliminariile Cupei Mondiale din anul 2006.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea