Social

"Ne propunem din primul minut sa jucam ofensiv"

Antrenorul Victor Piturca a declarat, joi, ca ar putea incerca un joc mai ofensiv cu euro 2008.

"In ceea ce priveste lotul nostru, totul este bine, exceptandu-l pe Ciprian Marica care, mai mult ca sigur nu va putea sa joace in meciul cu Italia. In rest, toti baietii sunt apti", a declarat Piturca.

Antrenorul tricolorilor a precizat ca primul 11 nu a fost inca hotarat. "Probabil vor exista anumite modificari dar pana la ora jocului mai am timp sa ma gandesc, sa pot sa gasesc solutiile cele mai bune", a spus Piturca.

"La fel ca in meciul cu Franta, Italia este favorita, este campioana mondiala dar si noi avem de gand sa facem o figura frumoasa. Am inceput cu dreptul si speram sa continuam in aceeasi maniera, sa realizam jocuri bune si ceea ce ne intereseaza cel mai mult, rezultate pozitive", a mai declarat antrenorul nationalei.

"Poate o sa risc in meciul cu Italia de la inceput. Spre final e mai greu de obtinut victoria. Ne propunem din primul minut sa jucam ofensiv. Daca nu obtinem macar un gol impotriva Italiei, va fi foarte greu sa castigam", a mentionat Piturca.

"Mi se spune ca Italia va navali peste Romania. Nu se poate pune problema asa, la un meci de fotbal la acest nivel. Sigur ca Italia vrea sa castige dupa ce au pierdut primul joc, insa si echipa Romaniei vrea sa castige, vor fi momente cand si noi vom face pressing. Si noi avem nevoie de victorie.

Chiar daca Italia a luat bataie la un scor destul de sever, este favorita. Momentul insa parca este mai prielnic pentru echipa Romaniei", a mai spus Victor Piturca.

Partida Italia-Romania, din Grupa C a Campionatului European, se va disputa astazi, de la ora 19.00. Inaintea acestei intalniri, clasamentul Grupei C se prezinta astfel: 1. Olanda 3p, 2. Romania 1p, 3. Franta 1p, 4. Italia 0p.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea