Social

#autobuze deviate teren surpat #teren surpat Eroilor

Ne fuge pamantul de sub picioare! Surpari de teren in Capitala, autobuze deviate

In weekend, in zona Eroilor din cauza sapaturilor la magistrala noua de metrou, o portiune a carosabilului s-a prabusit, existand riscul de prabusire a carosabilului.

ISU a transmis ca siguranta locuitorilor din doua blocuri din zona Eroilor din Capitala, unde s-a surpat terenul in urma lucrarilor facute pentru extinderea magistralei de metrou, nu poate fi garantata. In aceste conditii, 40 de locatari au fost evacuati din doua cladiri unde exista un risc real de prabusire.

In acelasi timp, Regia Autonoma de Transport Bucuresti a decis sa devieze autobuzele care circula in zona Eroilor din cauza surparii carosabilului in urma lucrarilor la noua statie de metrou, potrivit purtatorului de cuvant al Regiei, Constantin Tobescu.

Autobuzele liniilor 122, 126, 137, 138, 168, 226, 268, 368 si 668 vor circula deviat de la strada stirbei Voda cu Splaiul Independentei, prin Splaiul Independentei, soseaua Cotroceni, strada Dr. Gheorghe Marinescu, bulevardul Eroii Sanitari, strada Carol Davila, apoi traseul de baza.

“Avand in vedere ca zona Eroilor este un nod important si cu punct de transbordare intre RATB si Metrorex, am luat decizia sa deviem liniile de autobuze care circula in zona pe cele mai apropiate artere pentru a nu afecta calatorii. Sunt in jur de 10 linii de autobuze care o sa circule prin spate pe la Elefterie. Statia Eroilor nu va mai putea fi efectuata pentru ca nu avem pe unde trece pana la reglementarea situatiei, moment in care vom reveni in zona”, a declarat duminica Constantin Tobescu.

Sursa foto: evz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea