Social

#nationala #tineret #italia #remiza

Nationala de tineret a remizat cu Italia, scor 1-1

Echipa nationala de tineret a Romaniei a remizat, marti, cu reprezentativa olimpica a Italiei, scor 1-1, intr-un meci amical disputat pe "Stadio Comunale" din Pistoia.

 Golul Romaniei a fost marcat de Bogdan Stancu , care reluat in poarta din interiorul careului mic mingea centrata de Ochirosii, in minutul 88. Italia a deschis scorul prin Rossi, in minutul 36.

Selectionerul Emil Sandoi a folosit urmatoarea formula: Tatarusanu ( Pantilimon 80) - Ninu (Homei 46), Tudose (Luchin 85), St. Radu (Mardare 85), Latovlevici - Bicfalvi (Pacuraru 80) - Chiacu (Gangioveanu 46), Cr. Tanase (Ochirosii 70), Deac (Patrascu 80), Torje ( 85) - B. Stancu.

Pierluigi Casiraghi a inceput partida cu Romania cu urmatoarea echipa: Viviano - De Silvestri, , Criscito, De Ceglie - Marchisio, Cigarini, Nocerino - Rossi, Rocchi, Giovinco. Dupa pauza au mai jucat: Consigli, Desenna, Motta, Acquafresca, Abate, Bochetti, Russotto, Candevra, Ranocchia.

La acest meci au asistat si selectionerii echipelor nationale mari ale celor tari, Marcello Lippi si Victor Piturca.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea