Social

Nationala de rezerve la Rapid

Daniel Pancu si Viorel Moldovan vor juca in retur pentru echipa lui Razvan Lucescu. In schimb, Dumitru Mitu a luat trenul de Cluj, iar Alexa a ales Dinamo.

Ramas in joc de glezne dupa ce a ratat transferul la Al Ittihad, echipa pregatita de Anghel Iordanescu , Daniel Pancu ( foto ) va ajunge in cele din urma la Rapid, turcii de la Besiktas acceptind sa-l lase gratis pe mijlocas pina in vara, cu conditia ca George Copos sa-i plateasca salariul de circa 200.000 de euro, plus alte bonusuri. Un alt fost jucator al nationalei este foarte aproape de a semna cu Rapid, oficialii de la Poli Timisoara acceptindu-l pe Burdujan in schimbul lui Viorel Moldovan.

M-am inteles, in principiu, cu cei de la Rapid. Sint fericit ca revin la echipa mea de suflet si doresc sa demonstrez ca mai am multe de spus in fotbal, a spus Pancu, regretind ca nu va putea juca in Cupa UEFA pentru giulesteni, deoarece a facut-o deja pentru Besiktas. In mod normal, nu are ce sa intervina pentru a nu perfecta contractul, a completat si Dinu Vama , presedintele executiv al Rapidului. Pancu a fost dorit si de Dinamo, dar partile nu s-au inteles asupra salariului.

Alexa la Dinamo

In schimb, Dinamo l-a readus in lot pe Dan Alexa, desi mijlocasul aflat momentan in China a avut o oferta mult mai tentanta financiar din partea Stelei, MM Stoica facind chiar o deplasare la Beijing pentru negocieri, prilej de ironii pentru dinamovisti. Am dat o lectie rivalilor, mai ales ca un oficial al clubului a batut de pomana drumul pina in China, a spus un oficial al ciinilor, in timp ce Alexa a recunoscut ca a luat sentimental hotarirea, amintindu-si ca 12 dinamovisti l-au condus la aeroport atunci cind s-a transferat in strainatate. La Dinamo ar putea reveni si Stoican, daca negocierile asupra salariului vor avea o finalitate acceptata si de oligarhul Ahmetov.

Intariri si la Cluj

Internationalul roman consacrat in Croatia, Dumitru Mitu, a decis sa revina in tara dupa ce timp de zece ani a evoluat in strainatate, cochetind la un moment dat si cu nationala . Fostul jucator de la Panathinaikos si Dinamo Zagreb a ales CFR Cluj, unde va trebui sa-l ajute pe Dorinel Munteanu la mijlocul terenului. Echipa din Ardeal mai negociaza cu internationali din fosta Iugoslavie si Venezuela. De la CFR ar putea pleca atacantul Adrian Anca , ofertat din China.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea